Om mig

Mit navn er Nicolai Iversen, og jeg er indehaveren af BodyBank.

Før jeg startede BodyBank var jeg professionel basketballspiller i 20 år. I min karriere har jeg, udover Danmark, spillet i adskillige lande, været mangeårig anfører for det danske basketballlandshold, samt blevet kåret til årets spiller og årets forsvarsspiller i sæsonen 2010-2011.


Min erfaring, med op- og nedture fra et liv levet i elitesport, er noget jeg ofte bliver spurgt om i forhold til: "Hvad har det givet dig". Svaret er ikke simpelt, og forsøges det forklaret med ord, afgrænser jeg hurtigt hvad det er og hvad det har betydet for mig. Dette finder jeg mangelfuldt og vælger derfor bare at lade det være en del af mig og min behandling, ligesom alle mulige andre erfaringer gennem livet også bliver det.

 

I slutningen af min basketballkarriere uddannede jeg mig til Manuvision kropsterapeut - en uddannelse som øgede min egen kropsbevisthed og indføling, samt åbnede muligheden for at hjælpe og give noget videre til andre.


BodyBank handler om gennem behandlingen på briksen at hjælpe og guide klienten til at finde ned i egen krop.

Denne proces er et fælles samarbejde imellem mig som behandler og dig som klient. Hvis du giver dig selv lov kan det flytte bjerge for dig. BodyBank samarbejder strategisk med nøglepersoner og er derigennem medejer af MK Handball Fundamentals camp, sammen med to professionelle håndboldspillere Kristina Jørgensen og Mette Tranborg.

Denne camp er en håndboldcamp for børn, afholdt i skolernes sommerferie.

Her forsøges der at give børnene nye indtryk og redskaber, der kan udvikle dem og give dem en oplevelse for livet. Grunden til jeg tager det med her, er at for mig er noget af det ypperste at give tilbage og det gør jeg i høj grad igennem MK camp.

Læs en artikel herunder eller følg med på instagram: mk_handball_camp

https://viborg-folkeblad.dk/artikel/p%C3%A5-camp-med-to-landsholdsspillere-vhk-profil-og-esbjerg-ven-afholder-h%C3%A5ndboldskole-i-hald-egeSkulle man have lyst til at lære mere om mig end ovenstående beskrevet, så har jeg medvirket i et par podcasts (på engelsk) og efterhånden et væld af artikler, som er linket herunder.Podcasts:

https://youtu.be/97FYd8KAND8


https://open.spotify.com/episode/6TVUkXitnQtg4MjJ1nuu46?si=CfNbmSwYR_6qWPOk9Q5VRg


https://podcasts.apple.com/dk/podcast/nicolai-iversen-from-pro-basketball-to-body-therapy/id1561181273?i=1000518700364&l=da


Artikler:

https://www.bakkenbears.com/nicolai-iversen-hall-of-fame/


https://stiften.dk/artikel/nikolai-iversen-sagde-farvel-til-basketball-i-2018-jeg-vidste-godt-at-det-havde-en-udl%C3%B8bsdato-men-det-g%C3%B8r-stadig-ondt-2018-12-29(2)


https://sport.tv2.dk/basketball/2018-06-18-dansk-profil-stopper-karrieren-efter-20-aar


https://aarhuspanorama.dk/nicolai-iversen-en-gammel-bjoern-med-bid-i/


https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/vender-hjem-til-bjornene

Book en tid